حلوا ارده سنتی و صنعتی اردکان

  • ۰
  • ۰

یک تابه را روی شعله بگذارید ،روغن بریزید و حرارت دهید.در ظرفی دیگر شیر و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و حالت نیمه جامد پیدا کند،پس به آرامی محلوط را هم بزنید به طوری که کنجد ها خمیر نشود.در این مرحله حلوا ارده آماده است. میتوانید آن را داخل قالب بریزید و با پسته یا بادام تزئین کنید.این خوراکی را در یخچال نگهداری کنید،زیرا احتمال کپک زدن آن وجود دارد.


  • ۹۷/۰۸/۱۱
  • Mahnaz Vaez

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی