حلوا ارده سنتی و صنعتی اردکان

  • ۰
  • ۰

گویند شاه عباس بزرگ از شیخ بهایی درخواست کرد تا فرمول غذایی را ابداع کند که کم‌ حجم بوده و برای استفاده سربازان مناسب باشد. او نیز فرمولی از ترکیب ارده (کنجد آسیاب شده) و شیرهٔ کشمش پیشنهاد نمود و این خوراکی حلوا ارده نام گرفت. بعدها با آمدن شکر به بازار، حلواشکری جای حلوا ارده را گرفت.[۱] تولید حلواشکری در شهرستان شوشتر سابقه ای دیرینه دارد و در حال حاضر با همین نام و در کارکاههای سنتی توسط استادکاران با تجربه تولید می شود. انواع مختلفی از این محصول در شوشتر تولید می شود. از جمله می توان به حلوا سیلونی شوشتر اشاره کرد. این حلوا تقریبا شبیه به حلوا ارده است که به جای استقاده از شیره کشمش از شیره خرما استقاده می شود. چون در شوشتر به شیره خرما سیلو گفته می شود این حلوا را حلوای سنتی سیلونی نامیده اند.


  • ۹۷/۰۸/۰۵
  • Mahnaz Vaez

نظرات (۲)

واقعا جالبه
ممنون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی